Meddőségről akkor beszélhetünk, ha egy párnál minimum egy éven át tartó védekezés nélküli nemi élet után sem következik be a fogamzás. A meddőség komoly probléma, nem kizárólag csak a nőket vagy csak a férfiakat érinti, sajnos mindkét nemet sújtja, napjainkban egyre gyakrabban.

A meddőség nem csak a nőket érinti

A meddőség nem csak a nőket érinti

Mi okozhat meddőséget?

Ezért sok mindent lehet felelős, pl. életmód, stessz, egészségtelen étkezés, túlsúly, dohányzás, életkor, alkohol fogyasztás, környezeti szennyezés stb…

A kutatások szerint a meddőség esetén elmondható, hogy körülbelül 45-50 %-ban a nőnél áll fenn valamilyen gátló tényező, 35-40 %-ban a férfinál, 10 %-ban mindkét félnél, 5%-ban ismeretlen a meddőség oka.

A méhpempő 100%-ig természetes összetevőivel segíti a teherbeesést

A méhpempő 100%-ig természetes összetevőivel segíti a teherbeesést

Nők meddőség elleni kezelése méhpempővel: 28 napos kúra ajánlott, 1-2 gramm méhpempő fogyasztásával reggelente éhgyomorra. A következő 28 nap alatt szünet következik, majd meg kell ismételni a kúrát.

Férfiak meddőség elleni kezelése méhpempővel: 90 napos kúra alatt napi 2 gramm fogyasztása.

Méhpempő hatásai

  • Termékenységet növelő
  • Növeli a stresszel szembeni ellenálló képességet
  • Fokozza a tejképződést
  • Segít helyreállítani a hormonális egyensúlyt a szülést követően

Hosszabb időn keresztül fogyasztva sincs káros mellékhatása, viszont fogyasztása nem ajánlott a virágporra allergiásoknak, illetve a magas vérnyomásban szenvedőknek.

A méhpempő segíti a teherbeesést

A méhpempő segíti a teherbeesést

Meddőség témakörben ajánljuk az alábbi oldalt még, ahol rengeteg hasznos írást, tanácsot és megoldást lehet találni szakértő gárda által összeállított anyagok formájában: Tervezett Baba